Service på luft til luft varmepumper

En generell service/ettersyn på en luft til luft varmepumpe kan lønne seg når varmepumpen passerer 2-3 år!

Normalt så trenger ikke en luft til luft varmepumpe noe spesielt annet ettersyn enn at man kontrollerer og renser filtrene i innedelen og likeledes kontrollerer baksiden av utedelen slik at den ikke er  tiltettet av løv og annet rusk.  

Vi tilbyr allikevel en driftskontroll av din varmepumpe når du måtte ønske, eller iht Serviceavtale hvis dette er inngått med oss eller Tafjord Marked/Kraft. Eksempel på en driftskontroll finner du her. En slik driftskontroll koster per dato (November 2014) kroner 1.490,- inkl mva. Reise t/r utover 60km samt evt bompenger/ferge tilkommer. Dette inkluderer da også en grundig rens av innedelen.

F-Gassforordningen - Påbudt lekkasjekontroll 

For anlegg med fylling over 3kg er det nå påbudt med minst 1 årlig lekkasjekontroll - en lekkasjekontroll på et splitt-anlegg (to eller flere deler koblet sammen med kjølerør) koster fra kr 2.500,- eksl mva pluss reisekostnader. Har du et kompaktanlegg hvor alt det kjøletekniske er inne i en boks koster kontrollen fra kr 1.800,- eksl mva og reisekostnader. Prisene er per November 2014.

Den som ikke inngår avtale med godkjent firma risikerer dagbøter, så be om tilbud til ditt anlegg idag!