I forbindelse med EUs engasjement for lavere energiforbruk og bedre utnyttelse av naturressurser og ikke minst de globale avtalene om redusert forurensing så har alle produsenter av varmepumper og klimaanlegg fått frist til 2014 med å innfri visse krav til ytelse, effektivitet og ikke minst merking! 

 
Vi kan med glede informere om at Riello allerede nå har ALLE sine serier, både for privatmarkedet og det profesjonelle markedet innenfor grensene satt til NESTE år!
 
Et av resultatene vil vi gjerne presentere nå idag - Riello Aaria S Performance Line 
 
Riello Aaria S Performance har ytelser og funksjoner som bare et fåtall av konkurrentene har og det til en mye lavere pris! I tillegg gir vi 10 års garanti på alle våre modeller beregnet for privatmarkedet (mot serviceavtale). Vi var først for 2 år siden med 10 års garanti, og vi er fortsatt de eneste som gir det på alle modellseriene, også de billigste!
 
Se produktarket for Riello Aaria S Performance og la deg engasjere og bevege - ønsker du en slik kombinasjon av kraft og eleganse så får du dette installert fra kr 19.690,- inkl mva og montering!  (Strømtilkobling er ikke inkludert) 
 
Mer informasjon får du ved henvendelse til vårt kontor eller til en av våre forhandlere. Har vi ikke forhandler der du bor så gir vi fortsatt samme gode priser og samme gode garantier forutsatt at du får en offentlig godkjent og sertifisert installatør til å montere varmepumpen hos deg!