Du vil gjerne at varmepumpen styrer seg helt automatisk uansett varierende temperaturer utendørs, og du vil kun ha beskjed om noe er feil med systemet. Muligheten til å kunne betjene varmesystemet ditt (varmepumpe og varmtvannsproduksjon) via pc eller telefon kan også være aktuelt. 

 
Da skal du se nærmere på Waterkotte Basic Line Ai1 Air - Varmepumpen som innendørs ser ut som og fungerer som hvilken som helst moderne væske/vann varmepumpe, men som har en svært stillegående utedel som sørger for energitilgangen.
 
Waterkotte Basic Line Ai1 ser ut som en helt ordinær Waterkotte Basic Line Ai1 Geo og har alle dens funksjoner som prioritert tappevannsfunksjon, varmeproduksjon i forhold til utetemperatur, 6kW tilleggs- og reservevarme, regulator med display som gir full kontroll med alle funksjoner og som med en tilleggsmodul kan betjenes av mobiltelefonen din. Forskjellen er at vi i stedet for å borre eller legge kollektor i jord, sjø, vann, elv eller tilsvarende, henter energi fra uteluften. Den fungerer uanstrengt selv ved -15ºC og er det kaldere fungerer den da også, selv om logikken tilsiser at desto kaldere desto mindre energi å hente.Der er ingen fare for frostskade da det ikke sirkulerer vann til utedelen. 
 
Om sommeren eller om det blir fryktelig varmt ute og inne så kan den enkelt benyttes til kjøling - selv om den lager varmtvann for vasker og dusjer! Det ordner du selv via et tastetrykk på panelet. Ja, det er faktisk så enkelt! 
 
Priser fra ca 76.000,- eksl mva, fritt levert. Montering kommer i tillegg. Ta kontakt med din rørlegger eller oss direkte idag for beregning av varmepumpe til ditt hus! 
 
Vi har også andre løsninger for luft til vann som er både kraftigere og mer avansert enn dette - også Monoblokk, hvor alt står ute og du kun trenger å ha en varmtvannstank eller hydraulikkmodul innendørs. Ta kontakt for mer informasjon eller se mer i Waterkottes produktkatalog og brosjyrer.