Helt siden starten i 1980 har vi benyttet oss av denne modellen hvor selvstendige firma med kompetanse innen rørleggerfaget, kuldefaget eller elektrofaget har fått introduksjon på produktene og opplæring i montering og service. Det som kjennetegner Energisentrum er at vi har svært lang erfaring og dermed også en veldig god og høy kompetanse ikke bare på det som er ”inne i boksen”, det vil si det kuldetekniske, men også systemet eller systemene rundt varmepumpen – vi løser som regel de fleste problem og problemstillinger til beste for kunde og forhandler/installatør. 

Varmepumpemarkedet er de siste årene blitt meget variert og ”hett”. Mange nye aktører kommer til både som leverandører og installatører, og mange forsvinner. Det loves mye og det dukker opp en del fantastiske produkt med utrolige egenskaper og tekniske data – og en del installatører hopper gjerne fra den ene til den andre leverandøren etter hvert som vinden endrer retning. Dette ser vi også, men vi har også forhandlere som har vært med fra starten og som allikevel er oppegående og oppdaterte! Energisentrum AS har hele tiden ligget i forkant med produkter som har hatt høy kvalitet, høye og gode tekniske data og med konkurransedyktige priser. Vi kjører kurs enten lokalt hos oss eller ute hos installatørene, vi har reservedeler på lager og vi kan svare på de fleste spørsmål og problemstillinger på stedet. 

Forhandlere søkes!  Ettersom både markedet,  vi og våre leverandører er i stadig utvikling så vil det alltid være interessant med nye forhandlere enten i nord, midt eller sørnorge – eller vestlandet for den del. Føler du at du har kompetanse innen de ovenfornevnte områdene og at du kan gjøre en god jobb i markedet så bør du ta kontakt med oss. Vi har topp moderne produkt til konkurransedyktige priser, men det viktigste av alt – vi kan varmepumper, vi kan systemene og vi kan våre egne produkt svært godt! Vil du levere varmepumper er du trygg med oss i din rygg! Klikk her og send oss noen ord om deg og ditt firma så vil vi ta kontakt for en uforbindtlig men absolutt interessant prat om varmepumper og hvilke muligheter du har sammen med oss. 

Ta kontakt med oss så skal vi henvende deg videre til nærmeste installatør. Vi kan dessverre ikke legge ut forhandlerlister lenger da de blir nedrent av tilbud fra nye aktører i markedet – det ønsker de ikke og vi har tatt konsekvensen av det og fjernet forhandleroversikten. 

FORHANDLERE MED TILDELT PASSORD LOGG INN NEDERST PÅ SIDEN HVOR DET STÅR ”Log inn”  FOR Å KOMME INN PÅ FORHANDLESIDENE!