Det er så enkelt som å skru av lyset.

Det som begynte som en WWF-kampanje for å få innbyggerne i Sydney til å skru av lyset, er nå i ferd med å bli verdens største klimakampanje. Den 28. mars kl. 20.30 skrur verden av lyset i én time – Earth Hour. Målet er at en milliard mennesker og en mllion nordmenn skal engasjere seg og vise at det finnes en vilje til å redusere klimagassutslippene.

Det hele begynte i Sydney i 2007 med over 2,2 millioner deltakende husstander og bedrifter. Bare ett år senere hadde engasjementet spredd seg til 35 land og 50 millioner mennesker. Kjente landemerker som Golden Gate Bridge i San Francisco, Colosseum i Roma og Coca Colas billboard på Times Square ble mørklagt og fungerte som symboler på at verden står sammen i kampen mot global oppvarming.

I 2009 vil mer enn 64 land delta i Earth Hour. Antallet øker dag for dag etter hvert som mennesker oppdager hvor liten innsats som skal til for å skape endring. Earth Hour er et budskap om håp og handling, der ditt engasjement kan være helt avgjørende.

Delta i Earth Hour 2009

1. Skru av lyset i én time 28. mars kl 20.30. 2. Vis at du engasjerer deg ved å melde deg på. Trykk på knappen “Bli med” øverst på denne siden. 3. Spre budskapet!

Mer info på www.earthhour.org/norge