De første årene, for mange mange ti-år siden, så gjorde vi alt selv. Vi hadde egne folk som tok seg av det meste. Så kom der en hektisk periode på 10-15 år med mye nytt og mye som krevde mer ledelse og prosjektering som gjorde at vi både leigde inn rørleggertjenester og vi hadde et utvidet og godt samarbeid med rørleggerbedrifter over hele landet.

 
Etter varmepumpeboomen på begynnelsen av 2000-tallet så ble den gamle modellen med samarbeidende forhandlere utvannet og mange gikk sine egne veier. Noen startet å importere selv, andre hoppet fra merke til merke og fra leverandør til leverandør.  Samarbeidsmodellen som gikk ut på å gi installatørene både kunden og muligheten til å selge inn våre varmepumper i tillegg ble tyngre og tyngre da mange skulle ordne ut selv, og mange fulgte ikke opp alle de kundene vi sendte over og ville gi tilbud til.
 
De siste årene har vi hatt, og har noen gode samarbeidende installatører som dels fikser selv, men kjøper varmepumpene av oss, og vi har noen som arbeider for oss og leverer de anleggene vil tilbyr kundene. Dette har vist seg å være en suksess! Interesserte og potensielle kunder får raskt tilsendt et komplett tilbud på installasjon, også elektro og borring om ønskelig. Vi tilbyr til og med graving og planering for de som ønsker det. 
 
Tendensen er at det bare blir mer og mer varmeanlegg - både renovering/modernisering, men også nye anlegg.  At vi nå tar opp igjen tråden og oppretter en egen VVS-Avdeling er en helt naturlig konsekvens av dette. Vi kommer fortsatt til å satse seriøst på de som vi har samarbeidet med og vi kommer til å jobbe hardt med egne kunder og oppdrag. 
 
Vårt viktigste mål er å få levert rett produkt på rett plass. Når anlegget er i drift og kunden er fornøyd da har vi fått bekreftelsen på at vi har gjort en god jobb og vi kan ta i mot betalingen med god samvittighet. Det er som kjent den vi til slutt skal leve av og videreutvikle en god bedrift, en trygg arbeidsplass og være en god servicepartner for gamle og nye kunder.
 
Og skulle du bare ha behov for å få tettet en krane, lagt opp en vannutkaster, byttet en varmtvannstank eller annen rørleggertjeneste så gjør vi gjerne det også.  
 
Velkommen til Energisentrum AS