I 1999 fikk vi to nye "agentur". Først så ville tilfeldighetene det slik at vi ble anbefalt å ta kontakt med Andreas Jung hos Waterkotte for å høre om de var interessert i å være representert i Norge. Akkurat på denne tiden så sto vi klar til å bestille varmepumper til et prosjekt i Kautokeino hvor vi trengte tilsammen 150kW varmepumpeeffekt. Vårt samarbeid med Waterkotte startet dermed med bestilling av to stk Waterkotte TX varmepumper på 75kW hver. Ikke lenge etterpå hadde vi toppledelsen på besøk i Norge hvor vi holdt et 3 dagers kurs i varmepumper og hvor Waterkotte fikk presentert seg for våre forhandlere. Siden har vi levert både små og store varmepumper fra Waterkotte i Herne i Tyskland. Siste tilskudd på "stammen" er den nye serie Eco Touch, hovedsaklig beregnet på boligvarme. Et hypermoderne produkt som vi skal legge ut mer informasjon om straks. 

 
Når vi nå endelig hadde fått på plass en skikkelig produsent og leverandør av væske/vann varmepumper til erstattning for løsninger som ikke hadde vært like vellykkede så  måtte vi også se oss rundt etter en leverandør av luft/luft varmepumper og air conditioning. Det var ikke så vanlig å "google" den gang, men vi gjorde nå noe tilsvarende og søkte på nettet etter interessante produsenter og leverandører. Nok en gang så spilte tilfeldighetene på vår side og vi fann Riello i Nord-Italia. Riello hadde akkurat fått på plass en ny salgssjef som skulle se utover Italias grenser med tanke på å få solgt klimatekniske produkt og Renzo Giorgi syntes det var veldig spennende med kontakt nordover til Skandinavia. Riello hadde ikke bare små luft/luft og airconditionaggregat, de hadde mye mer, store maskiner og et stort utvalg av maskiner. Dette har vi også solgt ganske store mengder av disse årene og der er ganske sikkert en Riello ikke langt fra deg heller. 
 
Vårt 15-års jubileum har vi tenkt å gjøre litt utav etterhvert og vi anbefaler deg å følge oss på hjemmesiden vår og på vår Facebookside.