Nyheter

Når vi har nyheter av offentlig og allmenn interesse så legger vi det ut her. Følg oss også på vår mer uformelle Facebookside for jevnlige inlegg, innslag og mer uformelle nyheter

Gammel vannmåler

Har du også fått brev om at din gamle vannmåler må byttes ut? Les mer nedenfor....

Ny kollega

Vi har gleden av å meddele att vi har fått en ny kollega på rørleggeravdelingen

Ny daglig leder

Etter mange år som daglig leder av Energisentrum AS så overlater Eddie Kalvatn stillingen til Richard Strømmen fra årsskiftet 20/21

Lærling i kuldefaget

Vi har ledig plass for lærling i kulde- og varmepumpefaget fra høsten 2021

Kulde- og elektroverksted

Vi starter nå eget kulde- og elektroverksted for reparasjon av kuldemøbler, varmepumper og småelektro

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning gis kun til foretak, herunder etater og andre offentlige organer, som skal godkjennes for ansvarsrett.

15.08.2017 Ny rørlegger

Richard Strømmen har begynt som rørlegger hos oss med ansvar for det som har med VVS å gjøre. Richard har svennebrev og 15 års erfaring som rørlegger i et større rørleggerfirma i Ålesund

KULDEMONTØR/TEKNIKER

Kuldemontør, kuldetekniker, kjølemaskinist eller teknisk kyndig/interessert mann/dame søkes for snarlig ansettelse

KOMPROMISSLØS LUFT/VANN VARMEPUMPE

Du ønsker deg en varmepumpe som er beregnet for å gi deg den nødvendige varmen hele året, uansett utetemperatur, nok varmtvann til at familien kan vaske seg og dusje etter treningen hver dag, men du har ikke mulighet for fjell- eller jordvarme, eller du ønsker ikke å bruke penger på ett borrehull

ISH FRANKFURT 10-14. MARS 2015

Har du tenkt deg til ISH i Frankfurt 10-14.Mars i år? ISH er verdens største samling av ledende bedrifter inne ventilasjon, lufkondisjonering, varme, kjøling, baderom, byggautomasjon og installasjonsteknikk.

WATERKOTTE UTVIDER SORTIMENTET

Basert på suksessen og erfaringene med den nye serien Eco Touch varmepumper (Eco Touch Geo og Air) kom vi nå i sommer med en noe enklere og rimeligere serie for både borrehull og uteluftbasert energi - Waterkotte Basic Geo og Basic Air

NY GULVMODELL - RIELLO AARIA AMC

Vi fikk på sensommeren gleden av å kunne presentere en ny gulvmodell i serien Riello Aaria Eco Line - en gulvmodell som er fin, svært stillegående, kan brukes til mono- og multisplittsystem og som ikke minst er svært svært prisgunstig.

RIELLO AARIA S PERFORMANCE

De to modellene i Riellos toppserie luft til luft varmepumper feier konkurrentene av banen på pris!

15 ÅRS JUBILEUM

I år er det 15 år siden vi ble importører og representanter for både Riello og Waterkotte

25.000,- I STØTTE FOR Å BYTTE UT OLJEKJELEN

Det blir nå mulig å få 25.000 i støtte for å bytte fra fossilt til fornybar energi! Enova har i dag presentert nye støtteordninger for overgang fra fossil til fornybar oppvarming i husholdningene og energisparing. Nå kan privatpersoner få opptil 25 000 i støtte for å bytte ut forurensende oljefyr.

VANNBÅREN GULVVARME

Vi har oppdatert informasjonen om vannbåren varme og gulvvarme

NY INVERTER LUFT/VANN VARMEPUMPE

Vi oppdaterer nyheten fra Riello - for nå har vi mer enn 2 års drifterfaring fra flere typer anlegg. Riello Nexpolar/Air HP er like god som erstattning for oljekjel som hovedvarmekilde også til små hus og gulvvarmeanlegg

SOLVARMESYSTEM

Det er svært lenge siden vi satte opp det første solpanelsystemet hos oss og nå er det såvidt begynt å bli interessant også hos den vanlige husbyggeren.

EXTREME MAKEOVER FRA WATERKOTTE

Waterkotte introduserer nå den helt nye serien EcoTouch varmepumper for bolig og mindre industri og næringsbygg!

F-GASS SERTIFISERING

Fra september 2013 vil det være direkte forbudt for ufaglærte å montere og utføre service på kuldeanlegg og varmepumper hvis de ikke er sertifisert i forhold til den type anlegg og anleggsstørrelse de skal arbeide med.

VARMEPUMPEPRISEN

NOVAP - Norsk Varmepumpeforening - har delt ut en pris til den mest innovative kommunen ut i fra å benytte seg av varmepumper for å spare energi. Prisen i år gikk til Horningdal Kommune og eldresenteret på Grodås.

Ny Riello Inverter varmepumpeserie - Signo

Riello har nå lansert en ny serie varmepumper som ikke bare skal ta over for Riello Energy (vår on/off serie) men også supplere et allerede stort utvalg av teknisk avanserte varmepumper med inverterstyring

RIELLO RSA INVERTER

Nå er den kommet - en fabrikkbygd inverter for luft/vann applikasjoner. Lav startrøm, lavt lydnivå, effektiv avriming og jevn fin drift kjennetegner dette nye bekjentskapet fra Riello.

TOTAL MAKEOVER

Det er nå lagt ned mye arbeid i oppdatering av hjemmesiden

PRISER FOR LUFTVARMEPUMPER

Kundeprisliste for luft til luftvarmepumper kan nå lastes ned under Produkt-fanen og undermeny Prislister. Prisene er INKL MVA OG MONTERING.

Forhandlere

Energisentrum selger varmepumper via et forhandlernett med installatører fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

SLIK BLIR STRAFFEN

Vi får håpe at dette blir fulgt opp like strengt som ved utførelse av elektrisk arbeid eller rørleggerarbeid slik at vi får en forutsigbar arbeidsdag og like konkurransebetingelser...

10 ÅRS GARANTI

Vi utvider nå til 10 års garanti på Riello luft/luft varmepumper! Les mer her..

PRISLISTE GARANTIARBEID

På forhandlernett/ekstranett kan man nå laste ned nye prislister for garantiarbeid.

INNBYTTEKAMPANJE!

Sammen med vår samarbeidspartner Tafjord Kraft kjører vi nå en innbyttekampanje for luft til luft varmepumper! Bestill en ny og moderne Riello Inverter varmepumpe av beste kvalitet, med 5 års garanti og solid servicekompetanse i ryggen - få 2.000,- i avslag direkte på fakturaen, og bli samtidig kvitt din gamle eller defekte varmepumpe!

RIELLO FUSION

Ikke helt ny av året, den kom i fjor, men i den store sammenhengen er dette også et nytt bekjentskap som vi etterhvert setter stor pris på å ha i sortementet.

PRODUKTKATALOGEN 2010

Etter mye arbeid er nå den nye produktkatalogen for 2010 klar for nedlasting.

Ny medarbeider

Vigdis Karin Lien har tatt over for Kristin Aarseth i administrasjon.

Kristin Beate Aarseth

Kristin Beate Aarseth er ansatt hos Energisentrum som kontormedarbeider fra den 16 mars.

Riello Flat Panel - kun 20dB

Riello`s nye serie Flat Panel Inverter har ikke bare markedets desidert laveste lydnivå på kun 20dB - den har også markedets høyeste COP for veggmodeller på hele 4,46 og som ikke det er nok - den har en EER på hele 4,42 (effektfaktor i kjøledrift). Serien består av 3 størrelser inverter modeller. Ta kontakt for mer informasjon. I vårt distrikt selges 4.4kW modellen (nominell effekt 3.4kW - det vil marginalt mindre enn de fleste 5kW maskiner på markedet) for kr 14.990,- inkl mva og ferdig montert. Dette er en knallpris for et produkt av denne kvalitet og med slike høye spesifikasjoner.

Riello Matrix R410A Inverter

Riello Matrix R410A Inverter Riello har siden 2003 levert en serie invertere med R410A kuldemedium med svært høye spesifikasjoner som heter Matrix. Kvaliteten på maskinene er absolutt i toppskiktet. Kvaliteten på langt sikt (5 år i skrivende stund) viser at dette er svært gode og holdbare maskiner hvor vi omtrent ikke har hatt en eneste feil som kan tilskrives produksjonsfeil eller dårlig kvalitet.De fungerer utmerket selv i streng kulde og snøvær og de berømmes for stillegående og problemfri drift av våre etterhvert mange kunder. Monosplitt serien, som består av 3 veggmodeller, 3 gulvmodeller, kanalbatteri og innedel for innfelling i falsk himling er Eurovent testet, har høye effektfaktorer (opptil 4,33 for gulvmodellen FSI25X ), to-sylindret rotasjonskompressor, elektronisk strypeventil og korrosjonsbehandlet fordamper. Serien fåes også som Multisplitt for opptil 6 innedeler (miks av forskjellige innedeler og størrelser etter ønske og behov). Ta kontakt for mer informasjon om Multi-splitt!